Uitdeuken zonder spuiten

Na het uitdeuken, was het vroeger nodig om het schade oppervlak opnieuw te laten spuiten. Tegenwoordig hoeft dit niet meer en kunnen wij secuur deukjes eruit masseren of er uittrekken, zonder dat er lakschade ontstaat. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel ‘UZS’, ‘uitdeuken zonder lakschade’ of ‘restylen’ genoemd. Om deze herstelmethode te kunnen toepassen mag er geen andere schade aanwezig zijn.

Prijzen

De kosten om je auto te laten uitdeuken zonder spuiten variëren nogal, dit komt omdat er verschillende zaken meewegen. De hoeveelheid deukjes of de grootte en diepte van de deukjes zijn bijvoorbeeld prijsbepalend. Wil je weten wat de prijzen zijn om jouw auto te laten uitdeuken? Kom dan langs voor vrijblijvend advies!

Startprijs vanaf € 25,-

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte via Whatsapp aanvragen?

Nee, via Whatsapp, e-mail of telefoongesprek kunnen wij geen offerte geven omdat wij de schade in het echt moeten kunnen zien en daardoor een beter advies te kunnen geven. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en is geheel vrijblijvend.

Als er een stukje lak vanaf is, kan ik dan nog steeds "Uitdeuken zonder spuiten" ?

Ja, dit is zeker mogelijk.  Er blijft alleen een klein pitje achter waar het stukje lak vanaf is maar de deuk is wel weg.

Hoe groot mag de deuk zijn?

Eigenlijk is daar niet echt een maximum aan. Het enige wat van belang is in hoeverre het plaatwerk het uitdeuken toelaat. ( de rekbaarheid van het metaal )

Mijn auto is ooit al eens gespoten. Kan dit kwaad?

Nee. Wel inspecteren wij de reparatie op eventuele plekken waar plamuur achter kan zitten. Latuni Car Cosmetics heeft de kennis en kunde om goed in te kunnen schatten om de schade zonder gevolgen te kunnen herstellen.

Ik heb een deuk met een scherpe rand. Kan dit gerepareerd worden?

In de meeste gevallen wel. Wij raden echter altijd aan om  langs te komen zodat wij de schade goed kunnen inspecteren en een vrijblijvend advies kunnen geven.

Klanten Beoordeling

Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Hans Hoogendijk
Hans Hoogendijk
28. Juni, 2023.
Mike is niet alleen super goed in zijn vak, hij is ook een voorbeeld van klantvriendelijkheid en dat voor een hele eerlijke prijs! Ga zo door Mike!
Bill Paternoster
Bill Paternoster
22. Mei, 2023.
Super zaak! Een tovenaar, beste in z’n vak!
Emoe Latuni
Emoe Latuni
10. Maart, 2023.
Mooi bedrijf vak bekwame vak manschap is een aan rader.
Koen Schouten
Koen Schouten
31. Oktober, 2022.
Onlangs langsgegaan bij Mike.Jammer dat ik geen foto kan plaatsen maar: ga hier naartoe met je autoschade! Een vervelende deuk en beschadiging is er gelijk vanaf. Voor een erg schappelijke prijs is er niets meer te zien. Mike zelf is super klantvriendelijk, aardig, meedenkend en vooral professioneel. Mooie zaak, goede werkplek en vooral fantastische service!
Ruud Huisman
Ruud Huisman
10. Mei, 2022.
Latuni gewoon een vakman zonder praatjes!
Pim Verhoeven
Pim Verhoeven
16. Januari, 2022.
Goede en snelle service!
michiel van der meijde
michiel van der meijde
17. September, 2021.
Mike is echt een topper. Kon me snel helpen met een schade aan m'n deur voor een zeer schappelijke prijs!
Peter van Amen
Peter van Amen
28. Juni, 2021.
Met mijn vader en zijn Volvo V70 langsgereden om een parkeerschade te laten beoordelen. "Mike" vroeg of hij het gelijk even kon proberen om het weg te krijgen.......na 20 minuten was de schade voor 98% verdwenen. Magische handen heeft deze tovenaar. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.....een compleet zijscherm spuiten was dus niet nodig.

Contact