Uitdeuken met spuiten (Spotrepair)

Met deze snelle, milieuvriendelijke en voordelige Smartrepair methode kunnen wij jouw krassen verwijderen, zonder dat er een spuitcabine of autospuiterij aan te pas komt. Spotrepair wordt ook wel ‘plaatselijk bijspuiten’ genoemd en is alleen toe te passen bij kleiner autoschadeherstel. Hoe klein? Als vuistregel kun je aanhouden dat spotrepair gebruikt kan worden voor autolak herstel, als de lakschade op je auto niet groter is dan een 2 maal een A4’tje.

Prijzen

De kosten om je auto te laten uitdeuken zonder met spuiten variëren nogal, dit komt omdat er verschillende zaken meewegen. Wil je weten wat de prijzen zijn om jouw auto te laten uitdeuken? Kom dan langs voor vrijblijvend advies!

Een bumperhoek zonder plamuur kost € 100,- (vanaf)
Een bumperhoek met plamuur kost € 125,- (vanaf)

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte via Whatsapp aanvragen?

Nee, via Whatsapp, e-mail of telefoongesprek kunnen wij geen offerte geven omdat wij de schade in het echt moeten kunnen zien en daardoor een beter advies te kunnen geven. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en is geheel vrijblijvend.

Welke plekken op mijn auto kunnen behandeld worden met Spotrepair?

Bumper hoeken, Spiegelkappen, Dorpels, Onderkant van de deuren (met een scherpe bodylijn). Het is vaak ook mogelijk om bepaalde plekken van de schermen te repareren maar ook hiervoor is langskomen om vrijblijvend advies te krijgen de beste optie.

Is er kans op kleurverschil?

Nee, in principe niet. Omdat de reparaties juist zo klein zijn valt dit minder op. Echter zijn er wel bepaalde kleuren die gevoeliger zijn. Mocht dit zo zijn dan wordt u hierover altijd van te voren geïnformeerd. In de meest gevallen kunt u met het blote oog geen kleurverschil zien na de behandeling.

Ik heb veel steenslag op mijn motorkop, is dat ook een "spotrepair"?

Nee, hetzelfde geld voor alle liggende delen waar deze behandeling niet geschikt voor

Wat is de maximale grootte van schade die spotrepair mogelijk maakt?

Als vuistregel kun je aanhouden dat spotrepair gebruikt kan worden voor autolak herstel, als de lakschade op je auto niet groter is dan een 2 maal een A4’tje.

Mijn auto heeft een "speciale" kleur. Kan deze ook weer in dezelfde kleur gespoten worden?

Ja. iedere auto van elk merk heeft een “kleurcode”. Wij kunnen iedere kleurcode aanmaken en spuiten.

Mijn auto heeft een parelmoer lak. Kan deze ook gespoten worden?

Ja, maar wij raden dit af vanwege de hoge kosten. De ervaring leert ons dat je dit beter traditioneel kunt laten herstellen. Er zijn bedrijven die dit wel doen. Wij gaan echter voor kwaliteit. Parelmoer lak is niet klein te houden en komt dus al snel boven de vuistregel van 2 maal een a4’tje. Parelmoer lak heeft een langere voorbereidingstijd en is duurder dan “normale” lak.

Klanten Beoordeling

Contact