Koplamp Herstel

Goede verlichting is belangrijk voor een veilige rijervaring. De koplampen van je auto worden beschermd door stevig glas of kunststof. Door steenslag kunnen er krassen en gaten ontstaan. Hierdoor wordt het licht minder helder en kan er vocht bij de koplamp komen. Laat je koplamp in zo’n geval repareren. Nieuwe koplampen zijn duur, dienen gemonteerd en afgesteld te worden. Het is arbeidsintensief omdat in de meeste gevallen ook nog de bumper eraf moet. Een goed alternatief is daarom uw doffe of verweerde koplampen te laten behandelen. Het is bovendien goedkoper en duurzamer!

Prijzen

Spray on protector – € 35,- per koplamp
Spray on protector – € 50,- beide koplampen

Blanke lak spuiten – € 70,- per koplamp
Blanke lak spuiten – € 125,- beide koplampen

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte via Whatsapp aanvragen?

Nee, via Whatsapp, e-mail of telefoongesprek kunnen wij geen offerte geven omdat wij de schade in het echt moeten kunnen zien en daardoor een beter advies te kunnen geven. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en is geheel vrijblijvend.

Mijn koplampen zijn ooit gespoten. Kunnen deze behandeld worden?

Ja dat is geen probleem en kunnen wij ook behandelen.

Hoe lang blijven de koplampen na een behandeling weer goed?

Dat is afhankelijk van het gebruik en de weersomstandigheden van de auto maar de behandeling is zeker goed voor 2 jaar.

Zijn barsten in mijn koplampen ook te behandelen?

Nee dit is niet mogelijk omdat de barsten / scheuren zich aan de binnenkant begeven. Wij behandelen alleen de buitenkant van de koplampen. Uit ervaring is gebleken dat bij behandeling van de binnenkant er grote kans is op lekkage en vocht. Dit willen wij absoluut voorkomen.

Welke methodes worden er gebruikt?

Onze standaard schuur methode werkt met een film protector en de “speciale” behandeling is met blanke lak die speciaal voor koplampen bedoeld is.

Klanten Beoordeling

Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Hans Hoogendijk
Hans Hoogendijk
28. Juni, 2023.
Mike is niet alleen super goed in zijn vak, hij is ook een voorbeeld van klantvriendelijkheid en dat voor een hele eerlijke prijs! Ga zo door Mike!
Bill Paternoster
Bill Paternoster
22. Mei, 2023.
Super zaak! Een tovenaar, beste in z’n vak!
Emoe Latuni
Emoe Latuni
10. Maart, 2023.
Mooi bedrijf vak bekwame vak manschap is een aan rader.
Koen Schouten
Koen Schouten
31. Oktober, 2022.
Onlangs langsgegaan bij Mike.Jammer dat ik geen foto kan plaatsen maar: ga hier naartoe met je autoschade! Een vervelende deuk en beschadiging is er gelijk vanaf. Voor een erg schappelijke prijs is er niets meer te zien. Mike zelf is super klantvriendelijk, aardig, meedenkend en vooral professioneel. Mooie zaak, goede werkplek en vooral fantastische service!
Ruud Huisman
Ruud Huisman
10. Mei, 2022.
Latuni gewoon een vakman zonder praatjes!
Pim Verhoeven
Pim Verhoeven
16. Januari, 2022.
Goede en snelle service!
michiel van der meijde
michiel van der meijde
17. September, 2021.
Mike is echt een topper. Kon me snel helpen met een schade aan m'n deur voor een zeer schappelijke prijs!
Peter van Amen
Peter van Amen
28. Juni, 2021.
Met mijn vader en zijn Volvo V70 langsgereden om een parkeerschade te laten beoordelen. "Mike" vroeg of hij het gelijk even kon proberen om het weg te krijgen.......na 20 minuten was de schade voor 98% verdwenen. Magische handen heeft deze tovenaar. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.....een compleet zijscherm spuiten was dus niet nodig.

Contact