Koplamp Herstel

Goede verlichting is belangrijk voor een veilige rijervaring. De koplampen van je auto worden beschermd door stevig glas of kunststof. Door steenslag kunnen er krassen en gaten ontstaan. Hierdoor wordt het licht minder helder en kan er vocht bij de koplamp komen. Laat je koplamp in zo’n geval repareren. Nieuwe koplampen zijn duur, dienen gemonteerd en afgesteld te worden. Het is arbeidsintensief omdat in de meeste gevallen ook nog de bumper eraf moet. Een goed alternatief is daarom uw doffe of verweerde koplampen te laten behandelen. Het is bovendien goedkoper en duurzamer!

Prijzen

Spray on protector – € 35,- per koplamp
Spray on protector – € 50,- beide koplampen

Blanke lak spuiten – € 70,- per koplamp
Blanke lak spuiten – € 125,- beide koplampen

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte via Whatsapp aanvragen?

Nee, via Whatsapp, e-mail of telefoongesprek kunnen wij geen offerte geven omdat wij de schade in het echt moeten kunnen zien en daardoor een beter advies te kunnen geven. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en is geheel vrijblijvend.

Mijn koplampen zijn ooit gespoten. Kunnen deze behandeld worden?

Ja dat is geen probleem en kunnen wij ook behandelen.

Hoe lang blijven de koplampen na een behandeling weer goed?

Dat is afhankelijk van het gebruik en de weersomstandigheden van de auto maar de behandeling is zeker goed voor 2 jaar.

Zijn barsten in mijn koplampen ook te behandelen?

Nee dit is niet mogelijk omdat de barsten / scheuren zich aan de binnenkant begeven. Wij behandelen alleen de buitenkant van de koplampen. Uit ervaring is gebleken dat bij behandeling van de binnenkant er grote kans is op lekkage en vocht. Dit willen wij absoluut voorkomen.

Welke methodes worden er gebruikt?

Onze standaard schuur methode werkt met een film protector en de “speciale” behandeling is met blanke lak die speciaal voor koplampen bedoeld is.

Klanten Beoordeling

Contact