Interieur Reiniging

Koffievlekken, braak, schimmel, kinderkoekjes, rooklucht…wij zien van alles voorbij komen en weten precies welke behandeling wij voor je kunnen uitvoeren

Uw auto, vrachtwagen, boot, caravan, motor, camper, bestelbus, scooter, brommer, E-bike of fiets worden op professionele wijze gereinigd met gegarandeerd resultaat!

Een vuil auto-interieur geeft onrust. Verpest uw rijplezier. Maar zelf schoonmaken van binnen? Dat kost u te veel tijd. En heeft niet het resultaat dat u zo graag wilt: een interieur als nieuw.

Prijzen

De kosten om je auto te laten reinigen kunnen variëren. Wil je weten wat de prijzen zijn om jouw auto te laten reinigen? Kom dan langs voor vrijblijvend advies!

Onze Basic schoonmaak beurt is al vanaf € 25,-

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte via Whatsapp aanvragen?

Nee, via Whatsapp, e-mail of telefoongesprek kunnen wij geen offerte geven omdat wij de schade in het echt moeten kunnen zien en daardoor een beter advies te kunnen geven. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en is geheel vrijblijvend.

Klanten Beoordeling

Gebaseerd op 18 recensies.
michiel van der meijde
michiel van der meijde
17. September, 2021.
Geverifieerd
Mike is echt een topper. Kon me snel helpen met een schade aan m'n deur voor een zeer schappelijke prijs!
Peter van Amen
Peter van Amen
28. Juni, 2021.
Geverifieerd
Met mijn vader en zijn Volvo V70 langsgereden om een parkeerschade te laten beoordelen. "Mike" vroeg of hij het gelijk even kon proberen om het weg te krijgen.......na 20 minuten was de schade voor 98% verdwenen. Magische handen heeft deze tovenaar. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.....een compleet zijscherm spuiten was dus niet nodig.
Leontine Roos
Leontine Roos
27. Mei, 2021.
Geverifieerd
Dit zijn echt vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. De auto glimt en blinkt weer aan alle kanten . Ook kleine oneffenheden zijn professioneel weggewerkt. Top !
Yordi Kaptein
Yordi Kaptein
13. April, 2021.
Geverifieerd
Top service en erg vriendelijke!
Sebastiaan Hes
Sebastiaan Hes
5. Maart, 2021.
Geverifieerd
Goede prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijk en verstand van zaken. Topbedrijf, echt een aanrader!
Sara Van Bodegom
Sara Van Bodegom
3. Maart, 2021.
Geverifieerd
Top bedrijf met kennis van zaken. Werkt keurig en snel, oog voor detail. Een aanrader!
Davy Renfurm
Davy Renfurm
26. Februari, 2021.
Geverifieerd
Ik heb een hele goede ervaring bij Latuni. De sfeer is chill en je krijgt goudeerlijk en duidelijk advies. Latuni is van de garages in de buurt het voordeligst. Tenminste voor de reparatie die ik heb laten doen. Ik ben dik tevreden en ga zeker weer als het nodig is!!

Contact