Detailing

Heb je een nieuwe auto gekocht? Dan is het aan te raden om je auto te laten detailen. Zo kan er bijvoorbeeld een glascoating toegevoegd worden. Dit zorgt voor sublime glans en is een aantal jaren beschermd. Door deze bescherming spaar je op een later tijdstip diverse wasbeurten uit. Ook blijft de lak beter behouden waardoor je deze niet hoeft te polijsten.

Een andere optie is het waxen of poetsen van de auto. Houd er wel rekening mee dat de wax laag die aangebracht wordt vaak maar een paar maanden mee gaat terwijl een glascoating er vaak voor jaren op zit.

Prijzen

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte via Whatsapp aanvragen?

Nee, via Whatsapp, e-mail of telefoongesprek kunnen wij geen offerte geven omdat wij de schade in het echt moeten kunnen zien en daardoor een beter advies te kunnen geven. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en is geheel vrijblijvend.

Mijn auto is gewrapt. Kan deze ook behandeld worden?

Ja, dit is zeker mogelijk maar ook afhankelijk van de staat van de folie.

Mijn auto heeft "wasstraat" krassen. Kunnen deze weggehaald worden?

Ja, lichte krassen en/of hologrammen zijn weer mooi en strak te krijgen.

Wat is 1-staps polijsten?

Hiermee worden vooral de accenten gelegd op Hologrammen/Swirls. Dit is met onze 1-staps methode al goed op te lossen. Lichte krassen worden vaak automatisch mee genomen maar de bekende krassen vallen hier niet onder. dit word anders aangepakt en is ook een compleet andere prijsklasse.

Welke verzegelingen worden er gebruikt?

Bij Latuni Car Cosmetics kunt u terecht voor de volgende mogelijkheden: Wax Oyl, Ceramische wax, Wax Guard (met certificaat) en een Ceramic Guard (glasscoating ook met certificaat)

Kan ik ook terecht voor onderhoud aan mijn wax laag?

Ja, wij begrijpen dat niet iedereen zin en tijd heeft om de wax laag goed bij te houden. Wel is het zo dat wij alleen onze klanten helpen met certificaat hierin ook onderhouds paketten aanbieden die door ons word uitgevoerd.

Klanten Beoordeling

Contact