Detailing

Heb je een nieuwe auto gekocht? Dan is het aan te raden om je auto te laten detailen. Zo kan er bijvoorbeeld een glascoating toegevoegd worden. Dit zorgt voor sublime glans en is een aantal jaren beschermd. Door deze bescherming spaar je op een later tijdstip diverse wasbeurten uit. Ook blijft de lak beter behouden waardoor je deze niet hoeft te polijsten.

Een andere optie is het waxen of poetsen van de auto. Houd er wel rekening mee dat de wax laag die aangebracht wordt vaak maar een paar maanden mee gaat terwijl een glascoating er vaak voor jaren op zit.

Prijzen

Veelgestelde vragen

Kan ik een offerte via Whatsapp aanvragen?

Nee, via Whatsapp, e-mail of telefoongesprek kunnen wij geen offerte geven omdat wij de schade in het echt moeten kunnen zien en daardoor een beter advies te kunnen geven. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen en is geheel vrijblijvend.

Mijn auto is gewrapt. Kan deze ook behandeld worden?

Ja, dit is zeker mogelijk maar ook afhankelijk van de staat van de folie.

Mijn auto heeft "wasstraat" krassen. Kunnen deze weggehaald worden?

Ja, lichte krassen en/of hologrammen zijn weer mooi en strak te krijgen.

Wat is 1-staps polijsten?

Hiermee worden vooral de accenten gelegd op Hologrammen/Swirls. Dit is met onze 1-staps methode al goed op te lossen. Lichte krassen worden vaak automatisch mee genomen maar de bekende krassen vallen hier niet onder. dit word anders aangepakt en is ook een compleet andere prijsklasse.

Welke verzegelingen worden er gebruikt?

Bij Latuni Car Cosmetics kunt u terecht voor de volgende mogelijkheden: Wax Oyl, Ceramische wax, Wax Guard (met certificaat) en een Ceramic Guard (glasscoating ook met certificaat)

Kan ik ook terecht voor onderhoud aan mijn wax laag?

Ja, wij begrijpen dat niet iedereen zin en tijd heeft om de wax laag goed bij te houden. Wel is het zo dat wij alleen onze klanten helpen met certificaat hierin ook onderhouds paketten aanbieden die door ons word uitgevoerd.

Klanten Beoordeling

Uitstekend
Gebaseerd op 25 recensies
Hans Hoogendijk
Hans Hoogendijk
28. Juni, 2023.
Mike is niet alleen super goed in zijn vak, hij is ook een voorbeeld van klantvriendelijkheid en dat voor een hele eerlijke prijs! Ga zo door Mike!
Bill Paternoster
Bill Paternoster
22. Mei, 2023.
Super zaak! Een tovenaar, beste in z’n vak!
Emoe Latuni
Emoe Latuni
10. Maart, 2023.
Mooi bedrijf vak bekwame vak manschap is een aan rader.
Koen Schouten
Koen Schouten
31. Oktober, 2022.
Onlangs langsgegaan bij Mike.Jammer dat ik geen foto kan plaatsen maar: ga hier naartoe met je autoschade! Een vervelende deuk en beschadiging is er gelijk vanaf. Voor een erg schappelijke prijs is er niets meer te zien. Mike zelf is super klantvriendelijk, aardig, meedenkend en vooral professioneel. Mooie zaak, goede werkplek en vooral fantastische service!
Ruud Huisman
Ruud Huisman
10. Mei, 2022.
Latuni gewoon een vakman zonder praatjes!
Pim Verhoeven
Pim Verhoeven
16. Januari, 2022.
Goede en snelle service!
michiel van der meijde
michiel van der meijde
17. September, 2021.
Mike is echt een topper. Kon me snel helpen met een schade aan m'n deur voor een zeer schappelijke prijs!
Peter van Amen
Peter van Amen
28. Juni, 2021.
Met mijn vader en zijn Volvo V70 langsgereden om een parkeerschade te laten beoordelen. "Mike" vroeg of hij het gelijk even kon proberen om het weg te krijgen.......na 20 minuten was de schade voor 98% verdwenen. Magische handen heeft deze tovenaar. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.....een compleet zijscherm spuiten was dus niet nodig.

Contact